X-TONE™ kehonmuokkaus

X-TONE™ on lihasten kehitystä ja rasvanpolttoa edistävä hoito, jonka avulla kehon muotoilu ja kiinteytys on mahdollista ilman kirurgisia toimenpiteitä. Hoito perustuu innovatiiviseen MMS-teknologiaan (Magnetic Muscle Stimulation), jolla lihaksia aktivoidaan elektromagneettisilla pulsseilla. Pulssi saa lihaksen tekemään voimakkaita, tiheästi toistuvia supistusliikkeitä ja polttaa samalla sitä ympäröivää rasvasolukkoa. Vaikutus yltää lihaskudoksen syvimpiin kerroksiin aktivoiden luonnollista uusien lihassäikeiden ja proteiiniketjujen tuotantoa.

X-TONE™ -hoidolla ei-toivottujen rasvakertymien poistaminen on tehokkaampaa kuin esimerkiksi perinteisellä rasvaimulla, sillä tulokset ovat kokonaisvaltaisempia ja kestävät pidempään. Ainutlaatuinen menetelmä kasvattaa lihasmassaa nopeasti, kiinteyttää sekä kohottaa kehon muotoja. Yksi hoitokerta vastaa noin kymmentä intensiivistä kuntosalitreeniä.

  • Soveltuu urheilijoille, kuntosaliharrastajille sekä kaikille nopeaa ja turvallista kehonmuokkausta hakeville
  • Soveltuu erinomaisesti myös leikkauksen jälkeiseen lihasten ja nivelten kuntoutukseen
  • Hoito kohdennetaan halutulle ongelma-alueelle, kuten vatsan seutuun, pakaroihin tai reisiin
  • Lihasten kiinteytymisen ja rasvakerroksen ohenemisen myötä myös selluliitti tasoittuu
  • Välitön vaikutus ja näkyvät tulokset jo 2 viikossa

Hinnasto

Parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi suosittelemme viiden hoitokerran sarjaa. Asiantuntijamme auttavat yksilöllisen hoidontarpeen määrittelemisessä.

Hinnat

KERTAHOITO 130 € (vatsa, reidet, pakarat, allit) / 30 min

SARJAHOITO (5 kertaa) 499 € / 30 min

SARJAHOITO (10 kertaa) 840 € / 30 min