Asiakaskokemukset

Kokemuksia Huippukylmä­hoidoista

Rauman Lukon pukukopissa on hoidettu X°Cryo -huippukylmälaitteella joukkueen pelaajia jo 2020 syksystä asti.

Yhteistyön myötä on pystytty tarjoamaan pelaajille tukea palautumiseen otteluiden ja harjoitusten jäljiltä.

”Cryoterapia selvästi nopeutti jalkaleikkauksen jälkeistä paranemistani ja pystyin lopettamaan kipulääkitykseni tavallista aiemmin.”

– Softability Oy:n toimitusjohtaja Janne Repo

Fysioterapeutti Janina Holappa on hoitanut asiakkaitaan jo yli vuoden X°Cryo huippukylmällä

“Erityisen iloinen olen siitä, että Fibromyalgiasta kärsivä asiakkaani pääsi eroon kolmesta päivittäisestä Tramal -annoksesta.”

Tuomon niskaa on vihlonut jo puolitoista vuotta päivittäin sekä oikean käden liikkuvuuden kanssa on ongelmia. Katso miten paikallinen X°CRYO huippukylmähoito auttoi Tuomoa.

Tonin alaselkä on ollut kipeä jo melkein 2 vuotta. Sen taivuttaminen on ollut vaikeaa ja kipeä alaselkä on rajoittanut hänen elämäänsä paljon. Tonin fiilis kertoo hoidon välittömästä tehosta kaiken.

Päivin molemmissa polvissa on nivelrikkoa eikä särkylääkkeitä lukuunottamatta mikään ole auttanut. Katso miten huippukylmähoidolla ja kinesioteipeillä saatiin helpotusta vaivaan.

Satu tuli CTN Recovery Clinicalle kokeilemaan jos huippukylmähoito olisi avuksi hänen kipeytyneeseen olkapäähän, vaikka hän oli vähän skeptinen kokeiltuaan useita eri hoitoja. Katso videolta huippukylmähoidon välitön vaikutus.

Johanna on aktiivinen urheilun harrastaja. Hänen leikattu polvi oli viimeisen puolen vuoden aikana alkanut oireilemaan uudestaan. Katso miten kyykkääminen sujuu hoidon jälkeen.

Kyllähän se oli ihan uskomatonta miten se mun käsi liikkui hoidon jälkeen kun yli vuoteen en ole saanut kättä liikkumaan. – Mari

“Huippukylmähoito on mahdollistanut tehokkaamman ja kivuttomamman terapeuttisen harjoittelun, ja auttanut vamma- tai leikkausalueen turvotuksen ja kivun hoidossa yhdessä harjoittelun kanssa.” – Vastaava Fysioterapeutti Anna-Riina Aaltola, Porin Terveystalosta

”Käytän cryoterapiaa rasituksista toipumiseen ja kipujen lievittämiseen. Siitä on hyötyä etenkin kovan fyysisen harjoittelun tai kovan kisaviikonlopun jälkeen.”

–F1-kuski Kimi Räikkönen

”Minulle suurin hyöty tulee vammojen, pienten kolhujen ja mustelmien nopeasta paranemisesta. Erityisesti paikallinen cryoterapia on ollut tehokasta ja käytän X°Cryo-laitetta päivittäin harjoitusten jälkeen.”

–MMA-ammattilainen Aleksi Toivonen

”Sekä henkilökuntamme että asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä huippukylmähoitoon, ja voin suositella sitä lämpimästi muille.”

–Nordic Shape Oy: omistaja Taina Heikkinen