OxyPro™ ylipainehappihoito

Lisää vastustuskykyä puhdasta happea hengitellen!

Lievän paineen alla happirikkaan ilman hengityksellä on todettu olevan myönteisiä vaikutuksia palautumiseen ja hyvinvointiin. Kehon vastustuskyky paranee, hoidot vähentävät stressiä, rentouttavat kehoa, lisäävät energiaa ja vireyttä, lievittävät päänsärkyä ja lihaskipuja.

Rikastetun hapen hengittäminen lisää veren happisaturaatio tasoa, jolloin aivot saavat enemmän happea käyttöönsä. Tämä tarkoittaa enemmän virkeää aivotoimintaa!

Hoidon aikana kammion happitasoa nostetaan 50 prosenttiin ja samalla paine korotetaan 53 Kilopascaliin (1,53ATA), joka vastaa noin 6 metrin syvyyttä veden alla. Kohonneessa paineessa kehon kaikki solute ovat lievässä puristuksessa, mikä yhdessä lisääntyneen hapen kanssa tehostaa niiden kykyä poistaa toksiineja ja muita haitallisia ainesosia. Kudosten happipitoisuuden noustessa, keho pystyy vastustamaan paremmin erilaisia infektioita ja vastustuskyky tehostuu. HBOT hoito parantaa myös valkosolujen kykyä löytää ja tuhota elimistöä vastaan ”hyökkääviä soluja”.

Hoito on täysin kivuton. Sen aikana voi ottaa pikku nokoset, lukea kirjaa tai kuunnella musiikkia.

Vaikutus terveyteen

  • Nopeuttaa haavojen ja infektioiden paranemisessa

  • Parantaa solujen aineenvaihduntaa

  • Puhdistaa soluja kuona-aineista

  • Vähentää turvotusta tuomalla kudoksiin happea ja tehostamalla niiden aineenvaihduntaa

  • Vahvistaa vastustuskykyä

  • Kiihdyttää elimistön kollageenin tuotantoa ja parantaa ihon joustavuutta ja terveyttä

  • Hoito lisää myös uusien verisuonten muodostumista, mistä on apua erityisesti huonosta ääreisverenkierrosta kärsiville henkilöille

  • Hoito palauttaa urheilusuorituksesta ja auttaa tehosta- maan suorituskykyä (hoito soveltuu myös anti-doping -sopimuksen alaisille urheili- joille)

Hinnasto

Hinnat

KERTAHOITO 95 € / 45-60 min

SARJAHOITO (5 kertaa) 380 € / 45-60 min

KERTAHOITO 135 € / 90 min

SARJAHOITO (5 kertaa) 540 € / 90 min

KERTAHOITO 155 / 120 min

SARJAHOITO (5 kertaa) 620 / 120 min