Esteettiset hoidot

CTN Recovery Studio:n klinikkapuolella on tarjolla erilaisia esteettisiä hoitoja.

CTN on kehittänyt hellävaraisen hampaiden valkaisuratkaisun, joka sopii kaikenikäisille Hollywood-hymyn saavuttamiseksi. Tarjolla on myös tehokasta rasvanpoistoa CTN:n kehittyneellä kryolipolyysihoidolla, joka jo yhdellä hoitokerralla voi poistaa noin 26-30% rasvasoluista kohdealueelta.

Lue lisää hoidoista ja hinnoista alta.

Tiedustelut, ryhmävaraukset ja lahjakortit ajanvaraus@ctn.fi

Cryolipolyysi

CTN Cryolipolyysi muokkaa vartalon ongelma-alueita ja tuhoaa rasvasoluja tehokkaasti, turvallisesti ja täysin kivuttomasti. Se sopii erinomaisesti paikallisten rasvanmuodostumien poistoon esimerkiksi vatsan, selän, kylkien tai käsivarsien alueella. Hoidon teho perustuu rasvasolujen jäähdyttämiseen ja kristallisoitumiseen cryolipolyysillä.

Hoidon aikana rasvasolut altistetaan alhaiselle lämpötilalle, jolloin ne kristallisoituvat, minkä jälkeen niiden solukuori rikkoutuu ja ne kuolevat. Rasvasolujen rikkouduttua soluista vapautuu lipidejä, mitkä veren facosyytit muuttavat sokeriksi ja näin energiaksi. Näin tuhotut rasvasolut poistuvat kehosta luonnollista tietä kehon oman aineenvaihdunnan avulla.

Yksi hoitokerta kestää noin puolitoista tuntia ja sen aikana voi käsitellä jopa neljää aluetta saman-aikaisesti. Yhdellä hoitokerralla saadaan poistettua noin 26-30% hoidetun alueen rasvasoluista. Kahden tai kolmen hoitokerran tulokset vastaavat teholtaan yhtä perinteistä kirurgista rasvaimua.

Lopulliset tulokset näkyvät noin kahden kuukauden kuluessa.

Cryolipolyysi
Hampaidenvalkaisu

Hellävarainen Hampaidenvalkaisu

CTN Pro White™-valkaisuhoito valkaisee ja kiillottaa hampaat tehokkaasti ja hellävaraisesti. Hoidon teho perustuu CTN:n kehittämään soodapohjaiseen valkaisugeeliin, joka aktivoidaan sinisellä LED -valolla. Geelissä olevat mikroskooppisen pienet kristallikiteet kiillottavat samalla hampaan pinnan.

Hoito kestää 30 minuuttia. Hoidon jälkeen suosittelemme, ettet syö tai juo mitään missä on värjääviä aineita ainakaan 12 tuntiin.

CTN ProWhite™ sopii kaikenikäisille. Se on testattu, turvallinen ja tehokas vaihtoehto, jonka tulokset ovat taatut.

  • Ennen hoitoa ei tarvitse käydä hammaslääkärissä
  • Hammaskoruja saa olla hoidon aikana
  • Hoitoa ei suositella, jos on paljon kiillevauriota. Hoito saattaa aluksi korostaa kiillevaurion vaikutusta

Voit halutessa pidentää hoidon pituutta 30 minuutista 60 minuuttiin, jolloin vaikutus on parempi.

Energiahoito

Energiahoito vaikuttaa pääasiassa hermojärjestelmän kautta ja tämän vuoksi sen vaikutus on hyvin kokonaisvaltainen. Käytännössä tämä tarkoittaa että hoidolla saadaan tehokkaita tuloksia hyvin monenlaisissa vaivoissa. Sen sijaan, että hoidetaan oiretta, energia hoidossa perehdytään oireiden juurisyihin.

Hoitoa keholle ja mielelle.

Energiahoito tekniikat purkavat kehosta erittäin syvällä hermostossa olevaa kroonista jännitystä mitä on kertynyt yleensä erilaisten traumaattisten elämänkokemusten ja pitkien stressi jaksojen myötä. Kun stressitila saadaan purettua, keho rentoutuu hyvin syvällisellä tasolla, paranemisprosessit aktivoituvat ja ns. “ihmeitä” alkaa tapahtua.

Hinnasto

Hinnat

Hampaidenvalkaisu 79€

Energiahoito koko keholle 65€

Cryolipolyysi rasvanpoisto 1 alue 299€
Cryolipolyysi rasvanpoisto 2 aluetta 399€
Cryolipolyysi rasvanpoisto 3 aluetta 499€
Cryolipolyysi rasvanpoisto 4 aluetta 599€

 

Tiedustelut, ryhmävaraukset ja lahjakortit ajanvaraus@ctn.fi