Cryolipolyysi

CTN Cryolipolyysi muokkaa vartalon ongelma-alueita ja tuhoaa rasvasoluja tehokkaasti, turvallisesti ja täysin kivuttomasti.

Se sopii erinomaisesti paikallisten rasvanmuodostumien poistoon esimerkiksi vatsan, selän, kylkien tai käsivarsien alueella. Hoidon teho perustuu rasvasolujen jäähdyttämiseen ja kristallisoitumiseen cryolipolyysillä. Hoidon aikana rasvasolut altistetaan alhaiselle lämpötilalle, jolloin ne kristallisoituvat, minkä jälkeen niiden solukuori rikkoutuu ja ne kuolevat.

Rasvasolujen rikkouduttua soluista vapautuu lipidejä, mitkä veren facosyytit muuttavat sokeriksi ja näin energiaksi. Näin tuhotut rasvasolut poistuvat kehosta luonnollista tietä kehon oman aineenvaihdunnan avulla.

Cryolipolyysin vaiheet

Yksi hoitokerta kestää noin puolitoista tuntia ja sen aikana voi käsitellä jopa neljää aluetta saman-aikaisesti. Yhdellä hoitokerralla saadaan poistettua noin 26-30% hoidetun alueen rasvasoluista. Kahden tai kolmen hoitokerran tulokset vastaavat teholtaan yhtä perinteistä kirurgista rasvaimua. Lopulliset tulokset näkyvät noin kahden kuukauden kuluessa. Hoito on kolmivaiheinen.

VAIHE 1: LIPOLASER

Heikentää rasvasolujen rakennetta mikä helpottaa niiden solukuoren rikkomista. Valmistelee hoidettavan alueen rasvasoluja cryolipolyysiä varten ja parantaa lopullista tulosta.

VAIHE 2: CRYOLIPOLYYSI

Rasvasolut jäähdytetään, minkä jälkeen kristallisoituneet rasvasolut hajoavat ja niistä vapautuvat lipidit poistuvat kehosta luonnollisen aineenvaihdunnan kautta.

VAIHE 3: ULTRAÄÄNI KAVITAATIO

Tehostaa aineenvaihduntaa ja lymfaattista verenkiertoa hoidetulla alueella.

Lisäksi nopeuttaa tuhoutuneiden rasvasolujen poistumista elimistöstä.

Cryolipo™ hoito sopii useimmille terveille aikuisille. Vakavasti ylipanoiselle henkilölle Cryolipo™ ei ole oikea ratkaisu. Parhaiten hoito sopii itsepäisten, pienempien rasvakertymien, kuten jenkkakahvojen poistamiseen.

Hinnasto

Hinnat

Cryolipolyysi rasvanpoisto 1 alue 299€

Cryolipolyysi rasvanpoisto 2 aluetta 399€

Cryolipolyysi rasvanpoisto 3 aluetta 499€

Cryolipolyysi rasvanpoisto 4 aluetta 599€