Saitko lahjakorttimme?

Emme enää tarjoa ajanvarausmahdollisuutta hoitoihin, sillä keskitymme nyt täysillä laitteidemme suunnitteluun ja valmistukseen yrityksemme kasvaessa. Mutta ei hätää! Löydät lähimmän hoitolasi asiakaskartaltamme. Suomesta löytyy yli 400 hoitolaa, joissa on käytössä meidän hoitolaitteet.

Jos sinulla on vielä lahjakortti, voit käyttää sen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ajanvaraus@ctn.fi.

Kiitos ymmärryksestäsi ja tuestasi!

Ystävällisin terveisin,

CTN-tiimi

Cryo°Cabin – Kokovartalon -130°C huippukylmähoito 

Huippukylmä energisoi, parantaa unenlaatua, tuo helpotusta erilaisiin nivel- ja lihaskipuihin, stressiin sekä iho-ongelmiin. Cryoterapian on todettu myös nopeuttavan palautumista liikuntasuoritusten jälkeen.

Tulethan hoitoon hiukset ja iho kuivana. Hoitoon mennään alusvaatteilla ja kuivilla sukilla, me tarjoamme kylpytakin pukuhuoneesta siirtymiseen ja tossut hoidon ajaksi. Hoito kestää 1-3minuuttia, jonka aikana hoitaja seuraa kokoajan tuntemuksiasi ja ohjaa sinua. Hoito on turvallinen.

X°CRYO – paikallishuippukylmähoito

Suunniteltu käytettäväksi erityisesti ihon, nivelten ja lihasten paikallisissa huippukylmähoidoissa eri puolella kehoa.

Tämä patentoitu menetelmä tarjoaa erittäin tehokkaan ja täysin turvallisen tavan terapeuttisen thermoshokin tuottamiseksi hoidetulle alueelle ilman paleltuman tai muiden sivuvaikutusten vaaraa.

X°CRYO:a saatavilla erikseen tai fysioterapian yhteydessä!

X-Tone MMS-hoidot

Edistyksellistä vartalon kiinteytystä X-Tone MMS -sarjahoidon avulla! Hoidossa hyödynnetään uusinta teknologiaa, jonka avulla lihakset saadaan tekemään voimakkaita ja tiheästi toistuvia supistusliikkeitä. Tämä johtaa lihaskudosten nopeaan kehitykseen ja voimistumiseen, mikä puolestaan poistaa tehokkaasti rasvaa samalla kun lihaskunto paranee! MMS-teknologia (Magnetic Muscle Stimulation) tarjoaa toisin sanoen huomattavasti parempia tuloksia kuin mikään aiemmin käytetty menetelmä, joissa keskitytään vain ei-toivottujen rasvakertymien poistamiseen ilman lihaskunnon kohentamista.
Lisäksi X-Tone MMS -hoito edistää tehokkaasti myös syvemmällä olevien lihaskudosten kasvua.

X-Tone hoitoa käytetään tuloksellisesti esimerkiksi leikkauksen jälkeisessä kuntoutuksessa, jolloin lihaksen hermotusta parantamalla vältetään lihaksen surkastuminen ja saadaan aikaan nopeampi nivelen liikelaajuuden palautuminen.

CTN Recovery Clinic on Suomen edistyksellisin palautumiseen keskittyvä klinikka

CTN Recovery Clinic sijaitsee Martinlaaksossa Vantaalla hyvien kulkuyhteyksien päässä ja käytössä on laaja kirjo laitteita ja palveluja, jotka ovat suunniteltu edistämään palautumista laaja-alaisesti niin harjoittelusta, urheilusuorituksesta, loukkaantumisesta kuin arjesta. CTN eli Cryotech Nordic on suomalainen laitevalmistaja, jonka päämaja sijaitsee samassa rakennuksessa ja jonka laitteita CTN Recovery Clinic käyttää . CTN toimittaa edistyksellistä laitteistoaan ympäri maailman.

Mitä paremmin olet palautunut – sitä paremmin voit

Fysiologisesti palautuminen on prosessi, jossa yksilön fyysinen ja psyykkinen tila palautuu rasitusta edeltäneeseen tasapainotilaan eli homeostaasiin. Urheilussa, jossa harjoitellaan tavoitteellisesti “mahdollisimman usein, mutta mahdollisimman palautuneena”, on syytä kilpailun kovetessa käyttää mahdollisimman laajasti palautumisen tehokeinoja, jotka mahdollistavat paremmat tulokset ja menestyksen. Tähän tarkoitukseen CTN Recovery Clinic tarjoaa markkinoiden kattavinta ja edistyksellisintä teknologiaa yhdistettynä hyvinvointialan ammattilaisiin. Tarjolla on fysioterapiaa, hierontaa päästä varpaisiin purentalihakset mukaan lukien, esteettisiä hoitoja ja kosmetologipalveluja, askellusanalyysia ja pohjallista, valmennuksia ja ravitsemusneuvontaa.

Ota yhteyttä

ajanvaraus@ctn.fi

Jaakonkatu 2, 01620 Vantaa, Finland

Peruutusehdot

Varauksissa hoitoihin on 24 tunnin sääntö. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista palveluntarjoajalla on oikeus laskuttaa varattu käynti täysimääräisesti. Sairastapauksessa olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, puh. 050 553 5536.

Maksutavat

Kortti ja palvelusetelit